Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT 1 – Hollanda – Türkiye Maçını Canlı İzle!

Euro 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale kalan A Milli Takım, bugün Hollanda ile karşılaşıyor. Milli Takımımızda İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. UEFA’nın Merih Demiral’e ise 2 maç ceza vermesi nedeniyle o da bu karşılaşmada görev alamayacak. Almanya’nın başkenti Berlinde oynanacak mücadeleye Türk futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Peki Hollanda – Türkiye maçı ne zaman? Hollanda – Türkiye maçı saat kaçta? Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda? Hollanda – Türkiye maçını nereden izleyebilirm?

Euro 2024 son 16

A Milli Takımımız EURO 2024’te son 8 takım arasına adını yazdırmayı başardı. Son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 ile geçerek çeyrek finale kalan Millilerde gözler şimdi Hollanda maçına çevrildi. Teknik direktör Montella yönetiminde turnuvada büyük bir başarı yakalayan Ay-yıldızlı temsilcimiz, oynadığı 4 karşılaşmadan 3’ünde galip gelmesini bildi. Türkiye Hollanda karşısında galip gelmesi halinde İngiltere-İsviçre eşleşmesinin kazananıyla yarı finalde karşılaşacak. Peki Hollanda – Türkiye maçı ne zaman? Hollanda – Türkiye maçı saat kaçta? Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda? Hollanda – Türkiye maçını nereden izleyebilirm?

 

TRT1 HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

 

HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA ?

Hollanda-Türkiye maçına Berlin Olimpiyat Stadı ev sahipliği yaparken karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Hollanda-Türkiye karşılaşması 6 Temmuz Cumartesi saat 22.00’da TRT 1 ve TRT tabii üzerinden naklen yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ

Hollanda ve Türkiye maçını, Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Turpin’in yardımcılıklarını vatandaşları Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi, Alman Felix Zwayer olacak.

Maçın VAR hakemi ise Fransız Jerome Brisard olacak.

MUHTEMEL 11’LER

HOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Reijnders, schouten, Simons, Malen, Gapko, Depay

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Mildür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, Salih, Kaan, Hakan, Barış Alper, Kerem, Arda