Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da Osimhen’in Sahalara Döneceği Maç Belli Oldu

Son olarak Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray’da Kasımpaşa maçında sol arka edalesinden sakatlanan ve RFS deplasmanında forma giyemeyen Victor Osimhen’in sahalara döneceği maç belli oldu.

Son olarak Süper Lig'in

Galatasaray’da yıldız futbolcu Victor Osimhen’in sahalara ne zaman döneceği merak konusu. Sağlık ekibi ve teknik heyet, sakatlık geçiren yıldız oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

KASIMPAŞA MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Nijeryalı yıldız Victor Osimhen, müthiş bir başlangıç yaptığı Kasımpaşa maçında büyük bir tahlihsizlik yaşadı. Maçın 20. ve 28. dakikalarında attığı gollerle takımını 2 farklı üstünlüğe taşıyan yıldız oyuncu, daha sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle oyuna devam edememişti. Sol arka adalesinden sakatlanan yıldız oyuncu, bu yüzden Rigas Skola mücadelesinde takımını yalnız bırakmıştı.

SAĞLIK EKİBİ DEVREDE

Sarı-kırmızılı takımın eksikliğini fazlasıyla çektiği  Victor Osimhen’in tedavisi için yoğun bir çaba harcanıyor. Sağlık ekibinin, Nijeryalı yıldızı bir an önce sahalara deöndürmek adına hızlı bir tedavi yönetemi uyguladığı bildirildi.

SON KARAR VERİLDİ

Alanyaspor karşılaşması öncesi durumu henüz netlik kazanmayan Osimhen’in şu an için riske edilmemesi bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun, bu haftadan sonra başlayacak milli arada tam olarak iyileştikten sonra sahalara, Antalyaspor deplasmanında birlikte dönmesi planlanıyor.