Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Gaziantep FK Maçına Tam Odaklandı

Süper Lig devi Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’un muhtemel ilk 11’de yer almasıyla çıkış arayacak.

Süper Lig devi Beşiktaş,

UEFA Avrupa Ligi’nde son olarak kendi evinde Frankfurt’a 3-1 mağlup olan siyah-beyazlılar, pazar akşamı Trendyol Süper Lig’de Gaziantep deplasmanında yara sarmak için sahayada olacak.

Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kadroda değişime gidecek. Kaptan Mert Günok’un omuzundaki ağrıları sebebiyle başarılı kaleciyi Alman temsilcisine karşı riske etmeyen Bronchorst, Ersin Destanoğlu’nu oynatmıştı. Mert’in ağrılarının zalması ve dünkü idmanda salonda çalışması sonrasında Bronckhorst, Gaziantep deplasmanında kaleyi deneyimli isme verecek.

SAVUNMA DÖRTLÜSÜ AYNI

Kara kartalda savunmadaki geri dörtlüyü; (Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku) bozmayacak olan Gio, ön liberoda Gedson Fernandes’le beraber Salih Uçan’ı görevlendirmeyi düşünüyor. 10 numarada Rafa Silva’nın yeri garanti. Sağ kanatta Milot Rashica görevine devam edecek. ancak sağ kanatta bu kez Ernest Muci yerine Semih Kılıçsoy’un oynaması bekleniyor. Hücum hattında forma, tabii ki Ciro Immobile’de olacak.