Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süleyman Solu Hakkında Çıkan Haberlere Cevap Verdi!

Geçtiğimiz dönemlerde İçişleri Bakanlığı

Geçtiğimiz dönemlerde İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılan ve şuanda AK Parti İstanbul Milletvekilli olan Süleyman Soylu, adına çıkan haberlere sosyal medya hesabından,”  Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yakıştırma. Bana alışmışlar, gölgeme ateş edip görevini yapıyorlar.” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılan Süleyman Soylu görevini Ali Yerlikaya’ya devretti. Görevinden ayrılalı tam 5 buçuk ay olan Süleyman Soylu, birçok gazetecinin kendisine yönelik yaptığı olumsuz haberlere kendi sosyal medya hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulundu.

Soylu’nun Paylaşımı:

Süleyman Soylu kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: ” Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma. Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görelerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugünde taze 4 örnek!” ifadelerini kullandı.