Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Adalı Ankara Ziyaretinde Konuştu!

Beşiktaş’ta Başkan Adayları, çalışmalarına

Beşiktaş’ta Başkan Adayları, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’ya uğrayan Serdar Adalı, Ankara Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Denekte açıklamalarada bulunan Serdar Adalı;

”  Salı günü projelerimizi açıklayacağız. Ancak bizden öyle ışıklı gösteriler falan beklemeyin. Biz o paraları altyapıya harcayacağız. Bizim birinci önceliğimiz takımımızı toplayarak yeniden Şampiyonlar Ligi’ne götürmek. avrupa’da olmayan bir takıma yıldız oyuncu gelirmi?” dedi.

Orada Hekes Nasıl Oy Vereceğimi Görecek

Sözlerine devam eden Serdar Adalı, ” Hem ünüversite öğrencisi kardeşlerimize hem de kadınlara pozitif ayrımcılık oluşturacağız. Kongre üyeliği ve bilet satışlarında güzel projelerimiz olacak. Mali kongrede ibra edip etmeyeceğim Allah’la benim aramda. Orada hesrkes nasıl oy vereceğimi görecek. Yönetimdeki arkadaşlarıma da bu konuda bir tavsiyede bulunmam doğru olmaz. Herkesin kendi hür iradesi var. Masaya vurma işi, Federasyon’a tepki gösterme işi Federasyon yönetim kurulunda yer alan delegemizden başlar. Oradan bir tepki olmayınca gelir ( Mehhmet Büyükekşi) parmak sallar.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Özdilek: 2-3 Tane Transfer Yapmak İstiyoruz

Adalı’nın  dernek gezisine katılan ve Serdar Adalı Başkan olduğu taktirde takımın sportif direktör görevine getirilecek olan Mehmet Özdilek, ”  Doğru insanlarla doğru yola çıktığıma inanıyorum. Bu yola ben de elimi değil, gövdemi koydum. Ben de atanabilirdim ama beklemedim. Seçim yolculuğunda da Sayın Adalı ile beraber yürüyorum. Devre arasında transfer yapmak çok zor ama bakacağız. Yabancı oyuncularımızın sayısı nedeniyle çok fazla oyuncu sirkülasyonu yapma şansımız yok. 2-3 transfer yapmak istiyoruz. İşimiz kolay mı ? Hayır değil ama biz zoru severiz.” açıklamasında bulundu.