Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports HD – Liverpool-Manchester City Maçını Canlı İzleme

Premier Lig’in 28. haftasında

Premier Lig’in 28. haftasında Liverpool kendi sahasında Manchester City’i konuk edecek. Pekala Liverpool – Manchester City derbisi ne zaman? Liverpool – Manchester City karşılaşması saat kaçta? Liverpool – Manchester City maçının muhtemel 11’leri kimler? Liverpool – Manchester City maçının hakemi kim? Liverpool – Manchester City maçı hangi kanalda? işte detaylar…

Premier Lig’in 28. haftasında oynanacak olan Liverpool-Manchester City derbisi Anfield Stadium’da oynanacak. Pekala derbi ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? hakemleri kimler? işte detaylar…

Liverpool-Manchester City derbisi ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

Premier Lig’in 28. haftasında oynanacak olan Liverpool-Manchester City derbisi 10 Mart (Bugün) saat TSİ 18:45’te Anfield Stadium’unda oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports 3 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY KARŞILAŞMASINI BEİN SPORT’TAN CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Derbinin Hakemleri!

Premier Lig’in 28. haftasında oynanacak olan Liverpool-Manchester City derbisini Michael Oliver yönetecek. Oliver’in yardımcılıklarını, Stuart Burt, Daniel Cook, Stuart Attwell ve Nicholas Hoptop yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise David Coote görev alacak.

Muhtemel 11’leri

Liverpool: Kelleher, Bradley, Gomez, Van Dijk, Robertson, Mac Allister, Endo, Szoboszlai, Mohammed Salah, Diaz, Nunez

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Ake, Stones, Rodri, De Bruyne, Bernardo Silva, Jukian Alvarez, Haaland

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.