Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da Polis Memuru, Karakolda Amirine Ateş Etti! 2 Şehit

Adıyaman’da polis memuru olarak

Adıyaman’da polis memuru olarak görev yapan S.Ş.U. karakolda meslektaşlarına silahla ateş açtı. Olayda ağır yaralanan Karakol amiri Başkomiser Kamuran Ü. ile ekipler amiri Gökhan Ö. kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Adıyaman Atınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi’nde bir polis, meslektaşlarına ateş açtı. Olayda ağır yaralanan 2 polis memuru kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

KARAKOL AMİRİ BAŞKOMİSER İLE EKİPLER AMİRİNE ATEŞ ETTİ

Olay, dün akşam saatlerinde Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydan ageldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru S.U.Ş., polis merkezine gelerek kendisine ait beylik tabancasıyla polis merkezi amiri Kamuran Ü’yü ve şube ekipler amiri Gökhan Ö’ye ateş ederek ağır yaraladı. S.U.Ş. ise polis merkezinde görevli diğer polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK ŞEHİT OLDULAR

Olayın ardından polis merkezine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karakol amiri Başkomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde;