Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sedar Adalı, Quaresma ve Guti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş başkan adaylarından olan

Beşiktaş başkan adaylarından olan Serdar Adalı transfer arasında yapılacak transferler hakkında ve Beşiktaş’ın eski futbolcuları Guti ve Quaresma ile görüştüğünü açıklayarak, ” Bu isimlerden Beşiktaş’ın faydalanması lazım.” açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz Dönemde Yurtdışında Scout Ekibiylede Çalıştık

Beşiktaş Başkan adayı Serdar Adalı,” Mehmet Özdilek de mevcut scout ekibi ve benim yurt dışında tanışdığım scout ekibiyle temas halinde. 11 Ocak’ta transfer açıldığı gün transferi bitirmiş bir şekilde hocamıza teslim etmek istiyoruz. Biz bu futbolcularla ligi yaşayacağız. İnşallah Rıza hocanın tepitleriyle kendi yerlerinde oynayarak daha faydalı olacaklar. Simao, Guti, Quaresma ile görüşüyorum. Bu isimlerden Beşiktaş’ın faydalanması lazım. Geçtiğimiz dönemde yurtdışında scout ekibiyle de çalıştık, faydasını da gördük.” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş’ın Borçuna İlaç Olacak Projelerimiz Var

” Güzel günlere çok acele geçmemiz lazım. Bazıları Sadece Futbol konuşuyor diyor. Elbette bizim de projelerimiz var. Önümüzdeki hafta açıklayacağız. Camianın önüne hayali projelerle gelmem. Kaynağının belli olduğu, ayakları yere basar hale geldiği dakikada açıklayacağız. Beşiktaş’ın borcuna ilaç olacak projelerimiz var.

Avrupa kupalarına katılamayan, ligde başarısız, geliri azalmış bir kulübe kim transfer olmak ister ya da kim futbolcu gönderir? Takım kötü gittiğinde kulübün de gelirleri azalıyor. Ben umutsuz değilim. Bu sezon yerinde transferlerle Şampiyonlar Ligi’ne katılacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.