Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Şanlıurfa Bozova’da Kamyon ile Otomobil Çarpıştı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Feci kazada çok sayıda öldüğü ve hayatını kaybettiği bildirildi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucunda meydana gelen kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

KAMYON İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza, Bozova’nın Çakmaklı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Batuhan Akar idaresindeki 44 BA 255 plakalı otomobil ile İbrahim Halil Y. idaresindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyonet çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada Şanlıurfa İle Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memurunun bayram tatilini ailesi ile birlikte memleketinde geçirmek üzere yola çıktığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

DİĞER VİDEOLAR