Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TV 8,5 Bayern Münih – Real Madrid Maçını Canlı İzle!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı final ilk ayağında Bayern Münih – Real Madrid’i konuk ediyor. Peki Bayern Münih – Real Madrid maçı ne zaman? Bayern Münih – Real Madrid maçı saat kaçta? Bayern Münih – Real Madrid hangi kanalda? Bayern Münih – Real Madrid maçı şifresiz nereden izleyebilirm?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı

Avrupa futbolunun kulüp bazındaki en gözde organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk ayak mücadelesinde Alman panzerler Bayern Münih, İspanyol devi Real Madrid’i konuk ediyor. İspanya La Liga’da şampiyonluğa koşan Real Madrid, bu kez Şampiyonlar Ligi’nde gözünü Bayern Münih maçına kestirdi. Almanya Bundesliga’da 10 yıl sonra şampiyonluğu Bayer Leverkusen’e kaptıran Bayern Münih ise bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni kaldırmak ve teselli bulmak istiyor. Peki Bayern Münih – Real Madrid maçı ne zaman? Bayern Münih – Real Madrid maçı saat kaçta? Bayern Münih – Real Madrid hangi kanalda? Bayern Münih – Real Madrid maçı şifresiz nereden izleyebilirm?

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Allianz Arena – world-known stadium of Bayern Munich FC. September 2020, Munich – Germany.

MUHTEMEL 11’LER

Bayern Münih

Neuer, Kimmich, Kim Min-Jae, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Müller, Choupo-Moting, Kane

Ral Madrid

Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rudiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius Junior

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde toplamda oynadığı 10 maçı kaybetmeyen Real Madrid zorlu Bayern Münih deplasmanına konuk oluyor.

Münih’te Allianz Arena’da oynanacak zorlu bu karşılaşma bugün TSİ 22.00’da başalayacak.

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI ŞİFRESİZMİ?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak yarı final karşılaşmalarının yayınlanacağı kanalda belli oldu. Bayern Münih – Real Madrid maçı TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Geçtiğimiz hafta ilk defa La Liga’da ilk 11’de başlayan Arda Güler, çıktığı ilk maçta golünü atmıştı. Arda Güler Real Madrid’in Bayern kampı kadrosunda yer alıyor ve yedekler arasında başlaması bekleniyor.