Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TV 8,5 B. Dortmund – PSG Maçını Canlı İzle

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı final ilk ayak mücadelesinde B. Dortmund, PSG’yi konuk ediyor. Peki B. Dortmund – PSG maçı ne zaman? B. Dortmund – PSG maçı hangi kanalda? B. Dortmund – PSG maçı saat kaçta? B. Dortmund – PSG maçı şifresiz hanhi kanalda izleyebilirim?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yarı

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Borussia Dortmund, bugün sahasında Paris Saint Germain’i konuk edecek. Tüm futbol severlerin merak ile beklediği bu mücadele hangi kanalda yayınlanacak. Spoer severlerin merakla beklediği tüm detalar sitemizde mevcuttur. Peki B. Dortmund – PSG maçı ne zaman? B. Dortmund – PSG maçı hangi kanalda? B. Dortmund – PSG maçı saat kaçta? B. Dortmund – PSG maçı şifresiz hanhi kanalda izleyebilirim?

B.DORTMUND – PSG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

B.DORTMUND – PSG MAÇI NE ZAMAN?

Signal Iduna Park’ta oynanacak bu zorlu mücadele budün saat 22.00’de başalayacak ve bu zorlu mücadele TV 8,5 ve EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Anthony Taylor yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

Borussia Dortmud: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Sabitzer, Emre Can, Sancho, Brandt, Adeyemi, Füllkrug

Paris Saint Germain: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes, Zaire-Emery, Vitinha, Fabian Ruiz, Dembele, Barcola, Mbappe