Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RONALDO’DAN REKOR ÜSTÜNE REKOR !

Avrupa Şampiyonası 2024 eleme

Avrupa Şampiyonası 2024 eleme mücadelesinde dün Portekiz Milli takımı Bosna Hersek’e konuk oldu. Mücadeleyi konuk ekip Portekiz 5-0 kazanmayı başardı. Portekiz’li Süper Star oynanan maçta iki gol kaydetti ve rekor kırararak tarihe geçti.

2024 Avrupa Şampiyonası mücadelesinde Portekiz Milli takımı Bosna Hersek’e konuk oldu. Ronaldo’nunde iki golüyle Portekiz ekbi maçı 5-0 kazanmayaı başardı. Portekiz’in Yıldızı birkez daha rekor kırarak tarihe geçmeyi başardı.

Suudi Arabistan’ ekiplerinden Al Nassr’da forma giyen Ronaldo bu sezon Al Nassr formasıyla 11 maçta 11 gol ve 6 asist yaparak takımına katkıda bulundu.UEFA Avrupa Şampiyonası elemelerinde ise Ronaldo 7 maçta 8 gol’le takımı’nın en golcü oyuncusu konumunda.,

 

Gazetecilere Açıklama Ronaldo ;

”Hayatımda hem kişisel hemde Profesyonel anlamda kısa vadede çok fazla şey düşünmemi çok fazla şey düşünmemi gerektiren olaylar yaşandı. İnsanlar 40 yada 41 yaşına geldiğimde futbol oynayacağımı söylüyor.Ben böyle bir hedef belirlemiyorum.Sadece anın tadını çıkartıyorum’ki şuanda’da iyi bir anımdayım.Kendimi iyi hissediyorum.Hem kulübümde hemde milli takımda mutluyum.Çok gol attım ve fiziksel olarak iyi hissediyorum.Yalnızca anın tadını çıkartıyorum.”

RONALDO TARİH YAZDI

Portekiz Milli Takımı ile 203 maça çıkarken Ronaldo, toplamda 127 gol ve 44 asist katkısı sağladı.