Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel, İYİ Parti İttifak’ı İçin Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel  katıldığı Canlı yayında İYİ Parti ile Yerel Seçimlerdeki ittifak hakkında konuştu.

Katıldığı canlı yayında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ” Yerel seçimlerde ittifak yapmayacağız. Çünkü ittifak kelimesi çok yordu. Ben ”iş birliği” kelimesini kullanmayı tercih ediyorum. Seçim bögelerine özel iş birlikleri yapılabilir. Meral Hanım’la, Sayın Genel Başkan’ımızla, onun deyimiyle Meral Ablam ile beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Bunun için de üzerime ne düşüyorsa yapacağım.” dedi.

 

Sözcü TV’ye açıklamalarda bulunan Özgür Özel , ”  Yerel seçimlerde ittifak yapmayacağız. Çünkü ittifak kelimesi çok yordu. El birliği ile o kelimeyi bayağı yıprattık. İttifak kelimesi artık çok olumlu çağrışım yapmıyor seçmenin lulağına. Ben iş’ birliği’ kelimesini kullanmayı tercih ediyorum.” dedi.

Seçim Bölgelerine Özel İş Birlikleri Yapılabilir

Seçim bölgelerine özel iş birlikleri yapılabilir. Bu iş birliğinde mümkünse iki parti ama özel bir gereklilik varsa belki bazen üçe çıkabilir ama genelde iki partinin iş birliğinin, güç birliğinin olacağını düşünüyorum.

Bu Seçmen, Bizim Ona Kaybetmemize Tahammül Edemez

İş yerel seçim olduğunda bir sorumluluğumuz var hep beraber. O sorumluluk da şu ; Ben kazanmasam, sen kazanmasan, biz kazanmazsak o kazanacak. O kim? Recep Tayyip Erdoğan. Muhalif seçmen, Erdoğan’ın üzerinde helikopterle uçup Araplara kupon arsa rezerve etmesini istemeyen seçmen. Bu seçmen, bizim ona kaybetmemize tahammül edemez. O zaman ne yapacağız? Yerel seçimlerde iş birlikleri yapmalıyız. Kaybettirecek formüller üzerinde durmak bize yakışır.

Üzerime Ne Düşüyorsa Yapacağım

Ben Meral Hanım’la, Sayın Genel Başkan’ımızla, onun deyimiyle Meral Ablam ile beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Bunun içinde ben üzerime ne düşüyorsa yapacağım. Umutla baktığım bir süreç. Mümkün olan en kısa sürede yapmalıyız. Olmasa dünyanın sonu değil.

Mesele Bizim Ne Yapacağımız

( Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yüzde 50 artı 1’ çıkışı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamasına ilişkin) Erdoğan, MHP’den kurtulmaya çalışıyor. Türkiye’de çok önemli bir yoksulluk var var, enflasyon var. Türkiye’nin gündemi bambaşka, bunlar gündemi başka bir şey ile meşgul ediyorlar. Memleketi meşgul etmeyin. Aranızda ne konuşursanız konuşun . Ben bunların ne ayrılığına ümit bağlarım, ne birlikteliklerinden tasa duyarım. Esas mesele bizim ne yapacağımız.

Türkiye’de Bütün Seçim Bölgelerinde Aday Çıkartacağız

Elimizdeki belediyelerin tamamında anket başlattık. Büyük şehirlerimizden başlayarak anketler yapılıyor. Haftaya pazartesi sahaya çıkacak anketörlerimiz. Halkın gönlünde olan bizim de gönlümüzde. Seçildiğinden ileride olan, partinin oyundan ileride olan, halkın gönlünde olan belediye başkanlarımızı tekrar aday yapacağız. Halkın beğenmediği başkanları değiştireceğiz. Türkiye’de bütün seçim bölgelerinde aday çıkartacağız ve sandığı örgütümüzün önünden kaçırmayacağız. Kazanmamız güç olan yer de olsa özgütümüz karar versin.