Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Real Madrid’e Icardi Cevabı!

Trendyol Süper Lig’n 13.haftasında

Trendyol Süper Lig’n 13.haftasında Galatasaray – Alanyaspor’u konuk eti. Mücadeleyi Galatasaray kazandı. Mücadelenin ardından Okan Buruk basın açıklamasında bulundu.

Okan Buruk’a sorulan sorulardan birtanesi ise oyuncusu Icardi hakkında,  Real Madrid haberleri söylentisiydi ve  Okan buruk’un bu soruya cevabı;

” Mauro Icardi, Galatasaray’ı çok seviyor. Galatasaray için hep fedakarlık yapıyor. Galatasaray ve Türkiye, Icardi’yi çok seviyor. Bir nesli Galatasaraylı yapma yolunda önemli işlere imza attı. Gerçek olup olmadığını bilmediğimiz bir haber aslında çok fazla değerlendirmiyorum. Ayrıca daha Kasım ayındayız. Icardi burda çok mutlu.” ifadelerini kullandı.

Real Madrid’den Açıklama

İspanya’da The Athletic’ten Guillermo Rai’ye konuşan Real Madrid’li yetkililer açıklamasında, Mauro Icardi’nin mmenajeri tarafından kendilerine önerildiğini ancak Madrid’li yetkililerin, Arjantin’li yıldızla ilgilenmediklerini açıkladılar.

Öte yandan, İspanyol Defensa Central’da çıkan haberlere göre Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti Real Madrid başkanı Florentino Perez’e, Icardi transfer’inin takıma olumlu olacağını belirtti.

Real Madrid Forması Giyemez

Real Madrid Başkanı Florentino Pere, Carlo Ancelotti’ye Icardi’nin kesinlikle Real Madrid’e transfer olmayacağını belirtti ve habere göre şu kelimeleri kullandı, ” Ben başkan olduğum sürece Icardi,  Real Madrid forması giyemez. Bu konuda netim.” açıklaması yapıldı.