Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk Şampiyonluk Mesajını Verdi

Geçtiğimiz günlerde Alanyaspor deplasmanında şampiyonluk yolunda en kritik sınavını veren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, ”Kazana kazana ligin sonunu getirmek ve yine şampiyon olmak istiyoruz.” dedi

Geçtiğimiz günlerde Alanyaspor deplasmanında

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, geçen sezon ligin şampiyonluğuna ulaştığu Galatasaray’da üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etmeye hazırlanıyor.

”ÇNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”

Alanyaspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Okan Buruk, ”Puan avantajımızı korumak çok önemliydi. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Rehavete kapılmadan, kazana kazana ligin sonunu getirmek istiyoruz. Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz.” şeklinde konuştu.

”İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ”

Alanya dönüşünde oyuncularına kısa bir konuşma yapan Okan Buruk, ‘‘Oynayan oynamayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepiniz üzerinize düşeni yaptınız. Aynı ciddiyetle yolumuza devam edersek sonunda istediğimizi alacağız.” sözlerini sarf etti.