Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mario Jardel’den Açıklamalar

Galatasaray’ın eski yıldızlarından olan Mario Jardel, kendi kariyeri ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın eski yıldızlarından olan

Galatasaray’ın eski yıldızlarından olan Mario Jardel, kendi kariyeri ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Jardel kendisi gibi bir forvetin şuanda 300 milyon euro edeceğini belirtti.

İstanbul’da kendini mutlu hissettiğini belirten jardel,” Sürekli gelmek istiyorum. Burası benim ikinci evim ve Galatasaray’daki hatıralarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Galatasaray umarım bu sezon da şampiyon olur ve ben gelip izlerim.” dedi.

Mauro Icardi’nin oluşturduğu etkiyi kısa da olsa siz oluşturmuştunuz. Kendisine gösterilen sevgiyi şu an kıskanıyor musunuz?

”Icardi şu an çok büyük bir iş yapıyor ama ben biliyorum ki benim yaşadığım başarılar hiçbir zaman silinmeyecek. Süper Kupa’yı kazanmıştık. Büyük bir beklentiyle gelmiştim ve attığım gollerle karşılığını vermiştim.” ifadelrini kullandı.

”BÜYÜK PİŞMANLIĞIM VAR”

”Tabii ki büyük bir pişmanlığım var. Daha uzun kalmalıydım. Belki 3-4 sene daha kalsaydım benim için daha farklı senaryolar gelişebilirdiç Icardi de kendinden bekleneni veriyor. Biz kendi tarihimizi yazdık, o da kendi tarihini yazıyor. Farklı zamanlar olsa da Galatasaray her zaman en iyi futbolcular seçebiliyor ve bundan sonuç alıyor.”

Modern futbol sürekli değişiyor. Kendi dönemi ve şu oyun yapısını nasıl buluyorsunuz?

”Size katılıyorum. Çok değişti ve yetenekli isimler azalmaya başladı. Eskisi gibi sabit ve çok gol atan santrfor kalmadı. Benim dönemdeki gol ortalamalarına şu an rastlanmıyor. Şu an fiziğin öne çıktığı bir anlayış var. Sosyal medyanın da gelişmesiyle beraber oyuncular da saha içi yerine saha dışına çıkabiliyor.
Galatyasaray özelinde değerlendirme yapacak olursak, bizim dönem çok daha başarılıydı. Ummadık kupalar ve zaferler yaşadık. Şampiyonlar Ligi’nde Rael Madrid ile mücadele ettik.”

Brezilya Milli Takımı eski günlerini arıyor. Ne düşünüyorsunuz?

”Bizim zamanımızda Rivaldo, Ronaldo, Kaka, Roberto Carlos, Taffarel gibi net isimler vardı. 2007 yılından bu yana bu sorun devam ediyor. Neymar ve Vinicius JR gibi isimler var ama üst seviyede değiller. Bence Brezilya, Avrupa futboluna özeniyor ama arada kalmış gibi görünüyor. Şu an mesela Brezilya Milli Takımı’nda ilk  22 sayamıyoruz. Kadro çok değişiyor.”

”ŞU AN OLSAM 300 MİLYON EURO EDERİM”

”Şu an 20 gol atan oyuncu 150 Milyon Euroya satılıyor. Jardel gibi isim olsa 50-60 gol atsa 300 milyon euro ederdi. Para çoğaldı ama kalite yükselmedi.”

Galatasaray’da oynadığın en iyi ilk 11’i oluşturur musunuz?

”Çok önemli isimlerle oynadım. Kadro oluşturmakta zorlanabilirim ama Taffarel, Capone, Bülent Korkmaz, Popescu, Ergün Penbe, Fatih Akyel, Okan Buruk, Suat Kaya, Ümit Davala, Hagi ve kendimi yazayım. Ayrıca ben şu an oynayan isimlerden Muslera ve Icardi’yi de o dönemdeki kadroda görmek isterdim.”