Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk, ”Fenerbahçe Beşiktaş Maçını İzleyeceğiz”

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasray, Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 34.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Adana Demirspor – Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım Galatasaray 3-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde;

”BÜYÜK REKORLARA İMZA ATIYORUZ”

Maçı değerlendiren Buruk, ”Adana deplasmanı birçok takım için çok zordur. Maç öncesi muhteşem bir kareografi vardı. Maç atmosferi çok güzeldi. Oyuna bakacak olursak da bizlerin ofansif anlamda çok kolay pozisyon ürettiğimiz oyunlardan biriydi. Oyun içerisinde rakibimizin de çok net pozisyonları vardı. Kaptanımız Muslera kendisi bir rekora imza attı. Galatasaray’ın kazandığı 3 puanda önemli bir rolü vardı. Rakibimize verdiğimiz pozisyonlardan dolayı mutlu değilim. Bugün buradan ayrılırken 7 puan önde ayrılıyoruz. Bir sonraki maça da hazırlanırken rakiplerimizin maçlarını da bekleyeceğiz. Kendi rekorumuzu geçtik, benim ve oyuncularım açısından çok önemli. Herkese teşekkür ediyorum. Hep beraber bu rekorları kırıyoruz. Büyük rekorlara imza atıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

”DERBİYİ İZLEYECEĞİZ”

Fernerbahçe be Beşiktaş arasında oynanacak maç hakkında gelen soruya cevap veren Okan Buruk, ”Rakibimizin iki kanadı da çok geriye dönmedi. 56 kere ceza sahasına girip 25 şut atmışız. Rakibimiz iyi savunma yapamadı. Biz hep kendi maçımıza odaklanıyoruz. Biz kendi maçlarımızı kazandığımız için avantajlı olan biziz. Rakibimizin puan kaybetmesi halinde bu puan farkı 6 veya 7 olarak değişecek. Hiçbir şey birmedi. Devam ediyoruz. 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz. Yarın derbiyi izleyeceğiz ama kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakaladık, geçtik. Bütün futbolcularım gol için yaşıyor. Maç bitene kadar gol aradık. averajın da çok önemi var.” sözlerini sarf etti.