Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal, Galarasaray Derbisi ve Geleceği Hakkında Konuştu

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal,Lig’de 36. haftada Kayserispor maçının ardından, haftaya oynanacak Galatasaray derbisi ve Fenerbahçe’deki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Kayserispor’u 3-0 mağlup etti. Mücadeleden sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını belirten İsmail Kartal , ”Sonuçta biz iyi bir takımız. Sahaya hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım hepsine güveniyorum. İyi futbol oynayarak kazanacağımızı tahmin edebiliyorum. Hafta içindeki enerjilerini görüyordum. Bu akşam her şey tahmin ettiğim gibi oldu. 3-0 gibi baştan sona üstün olduğumuz bir Fenerbahçe vardı sahada. Güzel bir galibiyet elde ettik ve yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY DERBİSİ HAKKINDA

Haftaya Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuşan İsmail Kartal, ”Oyuncularım iyi oyuncular, kaliteli oyuncular. Hep beraber yarın sabah çalışmaya başlayarak Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

RAKİBİMİZ BİZDEN ÖNDE

93 puana ulaştıkları halde lider durumda bulunmalarının zor bir durum olduğunu belirten İsmail Kartal, ”Hem taraftarlar hem camia hem de bizler açısından oldukça zor bir şey. Bugün itibarıyla 93 puanımız var ama rakibimiz bizden önde. Biz bugün kaznıp, önümüze bekarak devam etme hedefiyle maça çıktık. Üç maçın 3’ünüde kazanıp sonuçları bekleyecektik. Ona göre ne olacaksa olacak. Gelecek hafta sonu rakibimizle (Galatasaray) oynayacağız. Orada tek hedefimiz maçı kazanmak. Kalan iki maçı da kazanıp sonuçları göreceğiz.” dedi.

TARAFTAR TEPKİSİ

İsmail Kartal, taraftarların maç içerisindeki tepkisine ilişkin soruya, ”Moral bozukluğundan tepki koymuşlardır. Olmaması gerekirdi, olmamasını isterdik ama oldu. Biz taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Galatasaray maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.