Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk Alanyaspor ve Manchester United Maçını Değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında Galatasaray evine Alanyaspor’u konuk etti ve 4-0 mücadeleyi kazandı.

Mücadelede Galatasaray’ın gollerini 37’de Mauro Icardi, 45, 59’da Mertens ve 70.dakikada Zaha kaydetti. Sarı-Kırmızı’lı ekip aldığı bu galibiyetle Lig’deki puan’ını 34’e çıkarttı.

Okan Buruk’un Maçı Değerlendirmesi

” Birçok şeyi maçı başından sonuna kadar iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Top bizdeyken sahaya yayılışımız maçın başından sonuna kadar.. İstatistiklerle çok net şekilde yansıdı. Attığımız 4 gol, birçok pozisyonu da gole çevirebilirdik. Bizim için çok önemliydi. Ciddi bir şekilde maçı bitirdik. Taraftarımızla birlikte güzel bir maç çıkardık. Sonlandırma konusunda sorun yaşıyorduk, bunu bir parça kırdık. Birçok oyuncumuz olumlu mesaj verdi. Tek üzücü yanı Davinson’un ayağında ağrı oldu. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.” dedi.

Manchester United Maçı Açıklaması

Glatasaray önümüzdeki günlerde UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Manchester United’i konuk edecek. Okan Buruk bu mücadeleyi değerlendirdi.

” Manchester United maçını kazanarak, avantaj yakalarız. Avrupa’yı garantiliyoruz ve son maç öncesi büyük bir avantaj oluyor. Kazanmayı isteyeceğiz ama kazanamasak bile, her şey son maça kalacak. Bu maç bizim için büyük fırsat. Deplasmanda kazandık, piskolojik olarak bu bizim için avantaj, üstünlük. Biz çok hecanlıyız. Taraftarımız heyecanlı. Uzun zamandır bu maçı bekliyorlar. Aynı oyunu ortaya koymalıyız. Bayern Münih maçı, Alanyaspor maçı, Manchester United maçı fark etmiyor. Hedefimiz kazanmak.

Man. United Hikayesi Bambaşka Olacak

Manchester United, kendi yarı sahasına çekilip beklemeyecek. Onlar da önde oynamaya ve baskı yapmaya çalışacak. Bizim kadar baskı yapmaya çalışacaklar. Bizim kadar baskılı oynamasalar da önde olacaklar. Manchester United maçının hikayesi bambaşka bir maç olacak. O maça da en doğru 11 ile çıkmak istiyoruz. İlk maçta rakibimizin artı ve eksilerini doğru şekilde değerlendirdik. Burada da kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.