Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nuri Alço Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Nasıl?

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden olan

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden olan ve çok sayıda filmde rol alan Nuri Alço, Eskişehir’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun bilincinin açık, durumunun iyi olduğu, tedbiren yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Türk sinemasının efsane oyuncusu Nuri Alço bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir’de evde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından pıhtı atması teşhisi konulan Alço yoğun bakıma alındı.

“TEDBİREN YOĞUN BAKIMA ALINDI”

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, Nuri Alço’nun durumunun kritik ve bilincinin kapalı olduğu haberleri yalanlayarak, ünlü oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve tedbiren yoğun bakımda tutulduğunu, hatta eşinin hastaneye götürülürken, “İzleyeceğim dizilerim var. Hastanede televizyon var mı?” diye sorduğunu söyledi.

DOKTORLARI: GENEL DURUMU İYİ BİLİNCİ AÇIK

Başhekim Dr. Volkan Ertuğrul tarafından yapılana açıklamada, “Sanatçı Nuri Alço ve 6 Nisan 2026, Cumartesi saat 15:00’te Acıbadem Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır.” ifadelerini kullandı.