Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Takımın Almanya Karşısındaki Muhtemel İlk 11’i

Türkiye A Milli Takımı

Türkiye A Milli Takımı 18 Kasım Cumartesi günü TSİ 22:45’de Berlin Olimpiyat Stadyumunda Almanya ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Takımımız bu maçın ardından Avrupa Şampiyonası Elemelerinde D grubunda Galler ile karşo karşıya gelecek.

A Milli Takımımız, Almanya ile 13’ü resmi ve 8’i özel olmak üzere 21 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Milli takımımız 3 kez sahadan galip ayrıldı, 14 kez ise mağlup oldu ve 4 maçı ise beraberlikle sonuçlandı.

Türkiye ve Almanya arasındaki oynanan son maç 7 Ekim 2020 tarihinde Almanya‘nın Köln şehrinde oynandı ve mücadele 3-3′lük skorla berabere bitti.

Milli takımımız, Almanya ile oynayacağı maçla beraber tarihindeki toplam 621. maçını oynamış olacak. Ay-Yıldızlı ekibimiz bu maçların toplam 1’i hükmen olmak üzere 241 galibiyet aldı.

Montella 3.Maçına Çıkıyor

Milli takımda Stefan Kuntz yolarını ayırdıktan sonra yerine Vincenzo Montella getirildi. Montella Milli takımın başına geldiğinden berri iki maça çıktı ve iki maçıda galibiyetle süsledi. Montella Almanya maçında 3. karşılaşmasına çıkacak ve 3’te 3 yapmak istiyor.

Maçın Hakemi Kim ?

Almanya ve Türkiye’nin oynayacağı özel maçın hakemi Polanya Futbol Federasyanu’ndan Bartosz Frankowski olacak, yardımcılığını ise Marcin Boniek ve Jakub Winkler yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tomsz Musial olacak.

A Milli Takımın Muhtemel İlk 11’i

  • Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım