Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAGİC VS2 FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

MAGİC VS2 FİYATI VE ÖZELLİKLERİ HAKKINDA BİLGİ

MAGİC VS2 FİYATI VE

Yeni özellikleriyle dikkat çeken , Katlanabilir ve ince özellikleriyle gündeme çıkan HONOR, Magic V2’nin ucuz versiyonu olan Magiç V2’nin özelliklerini tanıttı.

Teknoloji’nin sürekli yükseldiği Çin’in yükselen markası olan HONOR katlanabilir telefon konusunda’da iddasını sürdürmeye devam ediyor.HONOR geçtiğimiz günlerde Magic V2 adında ince katlanabilir telefonunu açıklamıştı.HONOR bu seferde geçen günlerde yeni katlana bilir telefonu olan Mgiç VS2’yi tanıttı.

 

 

            İŞTE  MAGİÇ VS2

Katlana bilir özellikli olması yanında Magic v2 versiyonun’dan daha ucuz olan Magiç VS2 diğer telefonlar gibi dikkat çekici bir tasarıma sahip olması ve dikkat çekici bir inceliğe sahip.Yeni çıkan Magic VS2‘nin inceliği 10,7 mm olarak açıklandı. 229 gramla Magic V2 ‘den daha hafif olması dikkatleri üstüne çekti.

 

 

MAGİC VS2’NİN ÖZELLİKLERİ?

Cihaza Gen 2’den bir önceki nesil olan Snapdragon Gen 1 yonga setini eklemiş. Bu işlemci de 12/16 GB RAM seçenekleriyle eşleştirilmiş. Depolamada ise 256/512 GB olmak üzere iki opsiyon bulunacak.

elefon, 66W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh bataryayla gelecek. Kutudan ise Android 13 tabanlı MagicOS 7.2’yle çıkacak.

 

 

MAGİV VS2’NİN FİYAT’I ?

HONOR Magic VS2, bugün Çin’de çıkış yaptı. 12/256 GB’lık versiyonun fiyatı 6.999 yuan (958 dolar), 16/512 GB’lığınki ise 7.699 yuan (1.054 dolar) olarak açıklandı. Telefonun Çin dışında satılıp satılmayacağı konusunda bir bilgi yok.