Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan’dan Instagram Erişimine İlk Yorum !

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BTK’nın sosyal medya platformu Instagram’a getirdiği erişim engeline ilişkin değerlendirmede bulundu. Erdoğan, “Bir dijital faşizmle karşı karşıyayız. Terör örgütleri sosyal medya platformlarında at koşturuyor. Bu platformlarda milletimizin inancına hakaret ediyorlar. Arzu edilen iş birliklerini  henüz tesis edemedik. Türkiye’nin hassasiyetlerine saygı gösterirlerse sorun çözülür.” ifadelerini kullandı.

cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İnsan Hakları Başkanlığınca parti genel merkezinde düzenlenen İnsan Hakları Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu. Popüler olan sosyal medya platformu Instagram’a getirilen erişim engeline ilişkin konuşan Erdoğan, “Bir dijital faşizmle karşı karşıyayız. Terör örgütleri sosyal medya platformlarında at koşturuyor. Bu platformlarda milletimizin inancına hakaret ediliyor. Arzu edilen birliklerini henüz tesis edemedik. Türkiye’nin hassasiyetlerine saygı gösterirlerse sorun çözülür.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İnsan Hakları Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulunan Erdoğan’ın satırbaşları şu şekilde, “İnsan hak ve hürriyetlerinde son 22 yılda sessiz devrimlere imza atmış bir kadro olarak, eğitim programımızın insan haklarıyla ilgili bilincin artmasına ve alanda partimizin başarılarla dolu tarihinin daha iyi anlaşılmasına katkı yapacağına inanıyorum. İnsan hakları fikrinin muhafazası, geliştirilmesi, saldırılar karşısında korunması toplumsal brışın teminatıdır. İnsanlar Hakları Eğitim Programımız titizlikle hazırlanmış içeriğiyle inşallah bu amaca hizmet edecektir.

“TÜRKİYE’NİN HASSASİYETLERİNE SAYGI GÖSTERİRLERSE SORUN ÇÖZÜLÜR”

“Türkiye egemenlik hakları çerçevesinde bir adım atıyor, bir tedbir uyguluyor ancak şirketlerden önce meselenin önüne arkasına bakmayan muhalefet partileri hemen ayağa kalkıyor. Sosyal medya platformlarının rezilliklerini eleştirmeyenler, bu platformların estirddiklerini hesaplarından Türkiye’yi şikayet sırasına giriyorlar.

Sosyal medya platformlarının arz ettiği tehlikelere işaret etmek asla sansürcülük değildir. Asıl sansürcülük bunlara gözlerini kapamaktır. Biz böyle bir tutarsızlığın içinde yer almayacağız. Hükümet olarak bizim kimsenin özgürlüğüyle, ticaretiyle, hayat tarzıyla herhangi bir sorunumuz yok. Türkiye’nin hassasiyetlerine saygı gösterirlerse sorun çözülür.”