Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Gündeme Yabancı Hakem

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş yönetimi, henüz ligin başında çok hata yapılması üzerine yabancı hakem konusunu gündemine aldı. Yapılacak ilk Kulüpler Birliği toplantısında yabancı hakem uygulaması için başkanlarla görüş alışverişinde bulunulacak.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş

Beşiktaş’ta henüz Süper Lig’de 4 maç oynamasına rağmen sabır kalmadı. Kazanılan maçlarda bile yapılan hakem hatalarının sonunda Trabzon’da iki puan kaybına yol açması bardağı taşırdı.

“50 YILDIR MEMNUN DEĞİLİZ”

Beşiktaş yöneticileride artık değişimde kararlı. Siyah-beyazlı takımın yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, “Biz hakem kararlarından 50 yıldır memnun değiliz.” diyerek tepkisini dile getirmişti.

Kulüpten ‘MHK’ye açık mektup’ başlığıyla yapılan açıklamada, verilen kararların UEFA’da ve FIFA seminerlerinde izah edilmeyeceği belirtilmişti.

YABANCI HAKEM GÜNDEMİ

Beşiktaş yönetimi, henüz ligin başında bu kadar çok hata yapılması üzerine yabancı hakem konusunu gündemine aldı. Yapılacak ilk Kulüpler Birliği toplantısındas yabancı hakem uygulaması için başkanlarla görüş alışverişinde bulunulacak.

Başkan Hasan Arat, daha önce yapmış olduğu açıklamada, “Türk futbolunun en büyük sıkıntısı hakemleridir. Beşiktaş her zaman yabancı hakem konusunda ısrarcıdır. Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere gibi liglerden tabancı hakemlerin gelmesinin doğru olacağına inanıyorum.” demişti.