Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lionel Messi’den Emeklilik Hakkında Açıklama !

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi, 2021 senesinde Barcelona’dan neden ayrıldığı hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Lionel Messi emeklilik hakkında da açıklamalarda bulundu.

Arjantinli dünya yıldızı Lionel

MSL ekiplerinden Inter Miami forması giye Süper Star Lionel Messi, kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2021 BARCELONA’DAN AYRILMASI

Barcelona’dan ayrıldıktan sonra PSG’ye imza atan Messi, ”PSG’ye gittiğimde değişim zor oldu çünkü Barcelona’da çok iyi gidiyordum ve oarada kalmayı planlıyordum. Ayrılmaya hazır değildim, her şey çok hızlı gelişti. Hayatımı kısa sürede yeniden inşa etmek zorunda kaldım. Başka bir ligi, başka bir kulübü, yeni bir soyunma odasını tanımam gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.

EMEKLİLİK İTİRAFI

Arjantinli Süper Star’ın emeklilik hakkında yaptığı açıklamada ise, ”Artık performans gösteremediğimi, keyif alamadığımı ya da arkadaşlarıma yardım edemediğimi hissettiğim an bırakacağımı biliyorum. Kendimi çok iyi eleştirim, ne zaman iyi oynadığımı, ne zaman kötü oynadığımı bilirim. O adımı atma zamanının geldiğini hissettiğimde, yaşımı düşünmeden atacağım. Kendi iyi hissederse, her zaman yarışmaya devam etmeye çalışacağım çünkü sevdiğim ve nasıl yapılacağını bildiğim şey bu.” sözlerini sarf etti.

DÜNYA KUPASI HAKKINDA

Emeklilikten sonra Katar’da kazandığı Dünya Kupası hakkında konuşan Messi, ”Bizim için, ailelerimiz ve tüm ülke için dünya şampiyonu olmak büyüleyiciydi ve ömür boyu bizimle kalacak. Şampiyon olmasaydık milli takımı bırakırdım ama neyse ki şampiyon olmayı ve Arjantin’e bir şampiyonluk kazandırdık.’‘ dedi.