Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kasımpaşa Teknik Direköründen Açıklamalar!

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında Konyaspor – Kasımpaşa’yı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Konyaspor 2-02lık skorla kazanmayı başardı.

Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, ” Bugünkü maçlarda kadar en etkisiz ofansif oyunumuzu oynadık.” ifadelerini kullandı.

Basın Açıklamasında Konuşan Kema Özdeş;

” Konyaspor bugün bizden daha istekli, daha çoşkulu, en önemlisi de bizden daha doğru bir oyun sergiledi. Baktığımızda 2 milli aradan dönüşte kazanarak çıktık, iyi oyunlarla çıktık. Bunu da bugün burada gerçekleştirmek istedik. Çünkü rakibimizin son haftalarda aldığı kötü sonuçlar vardı. Ancak oyuna iyi başlayan Konyaspor oldu. Sahaya kalesinden başlayarak daha doğru  yerleşen Konyaspor oldu. Oyuncularım defansif olarak planın dışına çıktıklarında da mesafemiz uzadı, alanlarımız genişledi. Ve bu kez kaybettiğimiz her top kullanmamız gerekirken de kullanmadık. Çok pozisyon verdik mi? İlk yarı çok net gol pozisyonu vermedik. Biz kendi oyunumuzda belki bugünkü maçlara kadar en etkisiz pfansif oyunumuzu oynadık. Devre arası bunları düzeltme çabasıyla doğru bir plan tanımlamaya çalıştım. Oyunun ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde biraz daha topa sahip olup ve biraz daha rakip yarı alana yerleşmeye çalıştık. Bu kez rakibimiz doğru savunma yaptı, daha agresif savunma yaptı. Yinede üretken olamadık.” ifadelerini kullandı.

Çünkü Yanlış Oynayan Benim Takımımdı

” Belki de maçın en kırılma anlarından birinde, çünkü rakibimiz oyuncu değişikliği yaptı. Biz tam oyuncu değişikliği yapacakken bir yerleşimden dolayı 1-0 geri düştük. Sonra ofansif hamlelerle oyuna ortak olmaya çalıştık. Bugün yağmur iki takım oyuncularını etkiledi ama bizi çok daha fazla yordu. Çünkü yanlış oynayan benim takımımdı. Sonra bir çıkışta ikinci golü yedikten sonra artık çözümlerimiz bireysel çözüme düştü. Türkiye liginde bu tarz oyunlarda çok fazla puan ve maç kazanamazsınız. Bugün biz bu zaafı yaşadık. Rakibimizi kutluyorum.” dedi.