Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Acun Ilıcalı’nın Yeni Alacağı O Kulüp!

Hull City’nin sahibi olan ünlü iş adamı Acun Ilıcalı’nın yeni almak istediği kulüp ortaya çıktı.

Hull City'nin sahibi olan

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, gözünü kararttı ve bir kulüp daha satın almak istiyor.

Geçtiğimiz günler bu konu hakkında açıklamada bulunan Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullanmıştı;

SLOVENYA’YA ODAKLANMIŞTI

”Temel olarak Avrupa kupalarında yer alabilecek bir takıma sahip olmak istiyoruz. Tabii ki bu kolay değil ama Slovenya’da güçlü bir takımımız olursa Avrupa’da mücadele edebiliriz. Bu büyük bir avantaj olacaktır. Slovenya’ya odaklandık ama hiçbir şeyi garanti edemem.” şeklinde konuşmuştu.

Acun Ilıcalı’nın Slovenya ligi’nden NS Mura’yı satın almak istediği ve imza aşamasına geldiği belirtilmişti ama ancak yapılan son görüşmelerde anlaşmanın yapılmadığı belirtilmişti.

YENİ TAKIMI DUYRULDU

Nogo Mania’nın haberine göre; Acun Ilıcalı bu kez rotasını MAribor’a çevirdi.  NK Maribor kulübünü alıp önemli yatırımlar yapmak isteyen Acun Ilıcalı da dahil olmak üzere potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğu öne sürüldü.

MARİBOR’DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardaından Maribor’dan yapılan açıklamada, ‘‘ Potansiyel yatırımcılarla görüşme ve bilgi toplama aşamasındayız. Bunlar bağlayıcı olmayan görüşmeler olduğu sürece, medyada çıkan haberler veya adaylar hakkında söylentiler hakkında yorum yapmayınız.” ifadeleri kullanıldı.