Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da İsrail’in Ürünlerine Boykot Kampanyası Başlatıldı

İstanbul’un 24 ilçesinde İsrail’in

İstanbul’un 24 ilçesinde İsrail’in saldırılarını destekleyen firmaların ürünlerine boykot kampanyası başlatıldı. 24 ilçenin belediyesine ait olan tesislerde İsrail’e ait markaların satışı durduruldu.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını boykot eden İstanbul’un 24 ilçesinde, İsrail’in saldırılarını destekleyen ürünlere ve İsrail’e ait markaların satılmasını yasakladı.

İsrail ordusunu bazı firmaların desteklediği kamuoyunda büyük tepkiye yol açmıştı.

İstanbul Ak Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan “Boykot” çağrısından sonra İstanbul’un 24 ilçesindeki belediyeler, İsrail menşeli ürünleri ve İsrail’e desteğini duyuran firmaları boykot ederek ürünlerinin belediyeye bağlı tesislerde satılmayacağını belirttiler.

İSTANBUL’DA İSRAİL’İ BOYKOT EDEN 24 BELEDİYEDEN BAZILARI

İstanbul’un 24 ilçesinde bulunan belediyeler İsrail’i boykot uyguladığını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak bildirdiler.

İşte İstanbul’da İsrail’i Boykot eden 24 belediyeden bazılarının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar;

  • Bayrampaşa Belediyesi: Sosyal Tesislerimizde İsrail menşei ürünlere yer yok ! Filistin’li kardeşlerimizin daima yanındayız.
  • Beyoğlu Belediyesi: Filistin’in yanındayız. Saldırıların ilk gününden itibaren Belediyemize ait tesislerde İsrail’e ait markaların ürünleri SATILMAMAKTADIR.
  • Mesut Üner (Çatalca Belediye Başkanı): Filistin halkı, Terör Devleti İsrail’in saldırıları altında büyük acılar çekiyor. Biz de belediye olarak, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için tüm sosyal tesislerimizde İsrail ürünlerini boykot ediyoruz.
  • Ahmet Poyraz (Çekmeköy Belediye Başkanı): Belediyemize ait sosyal tesislerimizde İsrail menşei ürünlerin satışı yapılmamaktadır!
  • Deniz Köken (Eyüpsultan Belediye Başkanı): Filistin’in yanında, Zalimlerin karşısındayız. Belediyemize ait tesislerde işgalci İsrail’e ait markaların ürünleri satılmamaktadır.
  • M. Ergün Turan (Fatih Belediye Başkanı): Belediyemize ait tesislerimizde İsrail menşeli hiç bir ürün SATILMAMAKTADIR! Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.
  •  Hasan Tahsin Usta (Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı): Paşa Köşkü ve tüm sosyal tesislerimizde İsrail menşeili hiç bir ürün SATILMAMAKTADIR! Filistin’in haklı mücadelesinde zalimliğe ve haksızlığa karşı tarafımız açık ve nettir.
  • Mesut Öztekin (Kağıthane Belediye Başkanı): Filistin’in yanındayız… Belediyemize ait sosyal tesislerimizde İsrail’e ait markaların ürünleri satılmamaktadır.
  • Ahmet Cin (Pendik Belediye Başkanı): Filistin’in yanındayız! Belediyemize ait işletmelerde İsrail menşeli ürünlerin satışı yapılmamaktadır.
  • Şeyma Döğücü (Sancaktepe Belediye Başkanı): Sosyal tesislerimizde İsrail menşeili hiç bir ürün satılmamaktadır. Filistin halkına olan desteğimiz açık ve nettir.
  • Silivri Belediyesi: Belediyemize ait sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünler satılmamaktadır. İsrail’in Filistin Gazze’de yaptığı katliama sessiz kalarak destek sağlamış olan kuruluşların ürünleri de boykot edilecektir. İlçemizdeki tüm kuruluşların ticari değil insani duygu ve düşünceleri dikkate alması daha da anlamlı olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
  •  Sultanbeyli Belediyesi: İsrail barbarlığına karşı daima Filistin’li kardeşlerimizin tarafındayız. Belediyemize ait tüm tesislerimizde, İsrail menşeli hiçbir ürün satışı yapılmamaktadır. Her alanda, tüm imkanlarımızla İşgalci İsrail’le mücadele edeceğiz.
  • Şadi Yazıcı (Sultangazi Belediye Başkanı): Sosyal Tesislerimizde İsrail’e ait markaların satışı yapılmamaktadır. Geçici değil, kalıcı  boykot!
  • Ümraniye Belediyesi: İşgalci İsrail’in karşısında Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Ümraniye Belediyesi olarak sosyal tesislerimizde İşgalci İsrail’e ait tüm markaların ürün satışları kaldırılmıştır. Dualarımız da, gönüllerimiz de Filistinli kardeşlerimizle…

BELEDİYELERE TEBRİK!

Ak Parti İstanbul Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ejder Batur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir kez daha İstanbul’daki 24 ilçe belediyelerimizle, belediyelerimizin gerek sosyal marketlerinde gerekse tüm iştiraklerinde kullandığı İsrail menşeli ürünlerini artık kullanmayacağız, kullandırtmayacağız ve bu ürünleri boykot ediyoruz.

Belediyelerimiz bütün iştiraklerinde İsrail menşeli ürünler kullanılmayacak. vatandaşlarımızın bir hassasiyetiydi, biz bu hassasiyeti ete, kemiğe büründürdük. Diğer belediyelerden de aynı şekilde aynı hassasiyeti bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da bu boykota yine destek olmaya davet  ediyoruz.” ifadelerini kullandı.