Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Büyük Filistin Mitingi Canlı İzle !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Büyük Filistin Mitingi nerede? ne zaman? saat kaçta? nereden izleyebilirim? gibi soruların cevabına sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

İsrail-Gazze arasında çatışmalar 7 Ekim’den beri devam ederken, İsrail’in Gazze’deki sivillere yönelik katliamları devam ediyor. İsrail Ordusu tarafından düzenlene katliamları protesto etmek için düzenlenen Büyük Filistin Mitingi, nerede? ne zaman? saat kaçta? nereden izleyebilirim? gibi soruların cevabına sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ NE ZAMAN VE  NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı Büyük Filistin Mitingi 28 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,

“Tüm kardeşlerimi bugün, çağrımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne İstanbul Atatürk Havalimanına davet ediyorum”

diyerek tüm vatandaşları mitinge davet etti.

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİNİ NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda başlayacak olan Büyük Filistin Mitingi’ni saat 15:00’te tüm haber tv kanalları üzerinden izleye bilirsiniz.