Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSRAİL SAVAŞI FUTBOLUDA ETKİLEDİ

Hamas tarafından düzenlenen saldırıda

Hamas tarafından düzenlenen saldırıda ,İsrail’in  Re’im kasabasında festivale katılan eski Futbolcu  Lior Asulin  Hamas tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti.

Hamas saldırılarına son vermiyor .Gazze sınırına yakın bir bölgede müzik festivali düzenlenmişti.Hamas tarafından yapılan saldırıda çok fazla can kaybı yaşandı ve bi okadar yaralı olmuştu .O saldırının gerçekleştiği  yerde eski  Profesyonel Futbolcu  Lior Asulin de bulunuyor’du ve kanlı saldırıda yaşamını yitirdi eski Profesyonel Futbolcu.

 

 

ESKİ KULÜBÜ AÇIKLAMALARDA BULUNDU;

Yaşamanı yitiren Profesyonel Futbolcu’nun eski kulübü olan Hapoel Tel Aviv’in X üzeinden yaptığı açıklamada Hamas askerleri tarafından düzenlenen saldırıda yaşamını yitirdiği açıklandı.

 Açıklamada; “Kayıp ilan edildiği saatlerden sonra eski oyuncumuz Lior Asulin’in Re’im’deki partide teröristler tarafından öldürüldüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hapoel Tel Aviv kulübü olarak bu zor zamanda Lior’un ailesine başsağlığı ve güç diliyoruz”açıklamalarında bulundu.

 

Eski profesyonel Futbolcu yaşamını yitirdiği festivalde Kendi doğum gününü kutluyordu.Futbolcu’nun futbol kariyerinde’ki en önemli başarısı 2004 yılında eski takımı Ichud Bnei Sachnin ile İsrail Kupası’nı kazanarak yaşamıştı.