Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’dan Galibiyet Yorumu!

Trendyol Süpet Lig’in 13.

Trendyol Süpet Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Fenerbahçe teknik direktörü yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’de 13.haftada Fenerbahçe , Karagümrük’ü konuk etti. Ev sahibi ekip Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü mücadelede, 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Fenerbahçe teknikdirektörü İsmal Kartal galibiyeti değerlendirdi.

Galibiyeti değerlendiren Kartal;” Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçtan önce de söylemiştim. Son haftalarda iyi bir çıkışyakalayan Karagümrük takımı var demiştik. Milli takıma en çok oyuncu gönderen takım Fenerbahçe. Oyuncularım 3-4 günde bir maç oynuyor. Sakatlıklar ve eksiklere sığınan bir antrenör değilim demiştim ama bugün de önemli eksiklerimiz vardı. Eksiklerin yerine oynayan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bugünkü maçı kazanmamız bizim için önemliydi. İkinci yarıda oyuncularım bir karekter koydular. Oyuna ağırlığımızı koyarak kazanacağımızı hep beraber konuştuk. Planladığımız gibi, elimizdeki oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Maç başından sonuna kadar da oyuncularımı destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum.” sözlerini sarf etti.

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Çalımbay, ” Şu anda herhangi bir arayışımız yok. Sakatlığı bulunan oyuncularımız yavaş yavaş takıma gelmeye başladı. Eksik  yerlerimize devre arasında takviye olabilir. Önceliğimiz Nordsjaelland maçına elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlayıp oradan 3 puanla gelmek.” ifadelerini kullandı.