Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İran Devrim Muhafızları İsrail’i Tehdit Etti, “Emir geldiğinde Tereddüt Etmeden Vururuz”

İran Devrim Muhafızları Ordusu

İran Devrim Muhafızları Ordusu Başkan Yardımcısı Ali Fadavi, İsrail’i hedef aldı. Fadavi, “Askerler emir verdiğinde ya da gerektiğinde İsrail’in Hayfa şehrini tereddüt etmeden vururuz” dedi.

İsrailHamas arasında 7 Ekim’den beri devam eden çatışmalarda İsrail, abluka altına aldığı Gazze’yi havadan bombalamaya devam ediyor.

Ölü sayısının her geçen gün arttığı Gazze’de insanlar İsrail’le birlikte açlık ve susuzlukla da mücadele ediyor.

Sürecin başından beri Filistin‘in yanında olduğunu bildiren İran Devrim Muhafızlar Ordusu’ndan yapılan açıklamada, askerlerin emir verildiğinde ya da gerektiğinde İsrail’in Hayfa şehrini tereddüt etmeden vuracaklarını ifade etti.

TEREDDÜTSÜZ YAPILACAK

Fadavi’ye yönelik yöneltilen “İran’ın İsrail’e karşı doğrudan harekete geçmesi” ile ilgili bir soruya Fadavi, “Bazılarınız pratik eylemi Hayfa’yı doğrudan füze ile vurmak olarak görüyor. Tabi gerekirse bu tereddütsüz  yapılacaktır. Füze olarak görüyor, tabi ki gerekiyorsa. Bu yapılacak ve tereddütsüz yapılacaktır.” dedi.

Ayrıca Fadavi, IDF’nin Demir Kubbe’nin başarılı müdahale oranı konusunda yalan söylediğini ve bu oranın sadece yüzde 30 olduğunu iddia etti.