Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat’tan Açıklamalar!

Beşiktaş olağanüstü seçimine günler

Beşiktaş olağanüstü seçimine günler kala başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş Başkan Adaylarından Hasan Arat bugün basın toplantısı gerçekleştirdi. Açıklamalarında, başkan seçilmesi halinde Arat, Samet Aybaba’nın Futbol Takımları Genel Koordinatörü olarak görev yapacağını belirtti. Feyyaz Uçar’ın ise futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olacağını belirtti.

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta düzenlenecek başkanlık seçiminden önce adaylar çalışmalarını tam hızla sürdürmeye devam ediyorlar. Bugün Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat, Samet Aybaba’nın Futbol Takımları Genel Koordinatörü olacağını belirterek, ” Biz sporu ve idareyi ayırıp hedefleri belirli bir noktada toplayacağız. Sporu sporcular yönetecek. Sporu spordan gelenler yönetecek. Kendilerinden gelen raporlar doğrultusunda biz kilidi açmak için çalışacağız. Beşiktaşlı sandığa gelsin oyunu atsın. Biz bir vizyon ortaya koyduk. Sporu bilenler, sporun içinden gelenler bunu iyi biliyorlar. Oluşturacağımız iskeletin Beşiktaş’taki lider Samet Aybaba olacak. Çok kıymetli bir görevlendirmedir. Altyapı, kadın futbolu, A takımı hepsinin anahtarı Samet Aybaba’da olacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Hasan Arat Beşiktaş’ta Feyyaz Uçar’ın Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olacağını açıkladı. Bunun üstüne Feyyaz Uçar Açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçar’ın Açıklamaları

” Hasan Arat’a, böyle sorumluluk yüklü bir göreve beni düşündüğü için teşekkür ederim ediyorum. Kariyerlerini sonlandırmış futbolcuların biçoğu, böyle bir görevi bekler. Çok azı buna erişir. Beşiktaş’ta kaptanlığımı yapan Samet Aybaba’yla, Rıza Çalımbay’la birlikte olmak çok güzel. İlerleyen dönemde bildiğim, tanıdığım, sevdiğim ortamda olacağım için çok mutluyum. Bu seçimde çok fazla proje konuşuluyor. Bu da bizlerin çok hoşuna gidiyor. Daha önceki seçimlerde kişiler üstünden yürürdü. Böyle bir ön hazırlığı içinde olmaktan gurur duyuyorum. Göreve gelirsek, sadece Beşiktaş için çalışacağım, Beşiktaş için mesai harcayacağım.” dedi.