Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat : Dijital BJK TV’yi Kuracağız !

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat bugün proje tanıtım programında Beşiktaş taraftarlarına müjde verdi ve Başkanlık seçimini kazandığı taktirdeki projelerinden bahsetti.

Hasan Arat’ın Açıklamaları :

” Dünden bugüne sorunlarımızı anlamak, mevcut resmi hep birlikte görebilmek için burada toplandık. Süleyman Seba 23 yıl önce bize neler bıraktı. ? Bizde ne kaldı ? Bunu görmeye geldik. Yaptığımız çağrıya rağmen 17 Aralık’a seçim tarihi verildi. Belli baskılara rağmen bu tarih 3 Aralık’a alındı. Çağrılara rağmen kimse istifa etmedi. Başkan, derbi maçını bekledi. 7 Kasım’da maç kötü sonuçlanınca aday olmayacağı açıklandı. Adayları tek tek ofislerine çağırdı. Bu sırada Beşiktaş Avrupa kupalarından elendi ve milyonlarca lira kaybı oldu. Adaylık başvurumuz yapıldığı halde kulüp bize bilgileri vermedi. Fulya ve özel yapılan kontratlar denetim kuruluna bile vermedi. Biz bir hukuk kurulu kuracağız. Gereken neyse onu yapacağız. Amacımız propaganda değil. 23 yılda tek bir tapu alınmadığı gibi tüm tapular heba edildi. Sayın başkan çıkıp artık fulyayı unutun dedi. Biz bunu unutmayacağız.”

Dijital BJK TV’yi Kuracağız

” Bu kulüp bize şehitlerimizden, gazilerimizden, Şeref Beylerden, Baba Haklarından emanet, Bu kulüp bize, kulüp terörünün eline geçmesin diye göreve çağıran Süleyman Seba’dan emanet. Beşiktaş’ı Türkiye’nin ve dünyanın en önemli kulüplerinden biri haline getirmeye söz verdik. Çıktığımız yol, Beşiktaşlıların yoludur. Beşiktaş’ın kurumsal medyasını kulübün iletişim merkezine alacağız. Geleneksel dijital medyada rakiplerimizi geçeceğiz. Konvansiyonel değil, dijital BJK TV’yi kuracağız. 7/24 açık kalacak. Beşiktaş’ın haklarını gsp edenlerden hesap soran bir yönetim olacağız.

Kulübü Menajerlere Teslim Etmeyeceğiz

” Rıdvan Yılmaz, Emirhan ve Serdar Saatçi 10 milyon euro’ya transfer oldu. Bugün Braga’da Serdar’ın piyasa değeri 40 milyon euro oldu. 3 evladımız gitti. Onların yerine o paraya gelen oyuncu 90 dakika bile oynamadı. Biz bu kulübü menajerlere teslim etmeyeceğiz. Her gittiğim yerde futbol takımını soruyorlar. Çok haklılar ! Dünyaca ünlü takımlarla temas kuruyoruz. Beşiktaş2ın gücüyle transfer yapacağız. Beşiktaş’ın kendi scout sistemi olacak. Altyapımızı Avrupa seviyesine getireceğiz. Efsanelerimizi itibarlı bir şekilde uğurlayacağız, Atiba’yı uğurladığımız gibi değil. Kale arkası tribünlerini UEFA normlarına göre değiştirecek kapasiteyi yüzde 80 artıracağız. Beşiktaş’ın dünyaca tanınan simgesi Kapalı’yı geri getireceğiz. Stadımızda efsaneler tribünü kuracağız. En kısa zamanda 5 Ocak2ta başlayan transfer dönemiyle Beşiktaş’a dünya yıldızlarını getireceğiz. Basketbol ve voleybolda çok önemli adımlar atacağız. Erkek voleybolu geri getireceğiz. Basketbolda EuroLeague’e oynanan bir takım oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.