Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat; Beşiktaşlı Gider Sandıkları Patlatır!

Beşiktaş başkan adaylarından olan

Beşiktaş başkan adaylarından olan Hasan Arat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Ankara ziyareti gerçekleştirdi ve kongre üyeleri ile bir araya geldi. Başkan adayı Hasan Arat açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Fabrika Ayarlarına Dönecek

” Gençleri anlamadan, hayallerine ortak olmadan Beşiktaş’la ilgili bir vizyon koyamazsınız. Beşiktaş fabrika ayarlarına dönecek. Beşiktaş Beşiktaşlılar tarafından yönetilecek.” dedi.

Bana Sansür Uygulayan Medya’ya Ders Olsun

” Genel kurul toplntılarına gittik. İnanılmaz bir sansürle karşılaştık. Doğum gününü anlatanlar basında yer aldı, kulüp meselesini konuşan 40 yıllık Hasan Arat 2 satır yer almadı. Bizde kendi sosyal medyamızı oluşturduk. Camiamla kendim direkt mesajlaşmak istedim. Bana sansür uygulayan medyaya ders olsun. Özgür Beşiktaşlıların haber alma hakkını elinden almayacaksınız. Bunu Beşiktaşlı affetmez. Beşiktaşlı gider sandıkları patlatır.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta Çok Farklı Şeyler Oluyor

” Normalde kongreye götüren bir başkan istifa eder. 30 gün sonra seçime gidilir. Gücü varsa aday olur, yoksa kenara çekilir. Beşiktaş’ta çok farklı şeyler oluyor. Gölge Başkanlar ortaya çıktı. Kimin başkan olduğunu biz anlamıyoruz. Rakibimiz kim anlamıyoruz. Plazalardan Beşiktaşı dizayn ediyorlar. Sahte evrak verip Beşiktaşı 1 sene Avrupa kupalarından men edenler Beşiktaşı dizayn ediyorlar. 2003-2004 sezonunda kaybedilen şampiyonluğun hesabını veremeyenler yine toplantı yapıyorlar.” açıklamalarında bulundu.

O Cevabı Siz Sandıkta Vereceksiniz

” Beşiktaş’lı özgürdür, nereye oy vereceği söylenecek bir insan değildir. Gerekli iletişim kurulmuyor. Bir yönetim taraftarlarıyla kavgalı olamaz. Taraftarları kucaklayacaksın, nlar senin en büyük gücün. Sürekli taraftarları suçlamayacaksın. Beşiktaş’ta icazetle aday olunmaz. İcazet beklenmez. Plazalardan Beşiktaş’ı perişan eden insanlardan icazet hiç beklenmez. Aday belli oldu ve biz yarışmamıza başladık. Bu centilmence devam edecek rahat olun. Biz Beşiktaş’a zarar verecek hiçbir eylemin içine girmeyiz. Birkaç gündür başlayan, kulüp internet sitesinden devam eden kampanyalara cevap vermiyorum. O cevabı siz sandıkta vereceksiniz. Gençleri anlamadan, hayallerine ortak olmadan Beşiktaş’la ilgili bir vizyon koyamassınız. Beşiktaş fabrika ayarlarına dönecek. Beşiktaş Beşiktaşlılar tarafından yönetilecek.” dedi.