Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halil Umut Melere Saldıran Faruk Koca Gözaltına Alındı!

Bu haberin fotoğrafı yok

Dün akşam oynanan Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor’u konuk etti. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler maçın son düdüğünü çaldıktan sonra MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca’nın yumruklu saldırısını maruz kalmıştı ve hastaneye kaldırılmıştı.

Halil Umut Meler’in Doktorundan Açıklama

Hastaneye kaldırılan Meler’in doktorunun açıklaması: ” Hastanemize biraz önce hastamız acil servise başvurdu. Orhan Hocamızla beraber diğer doktor arkadaşlar ilk muayeneler, tomografi ve ileri tetkikler, özellikle kafa travması olması nedeniyle beyinden mide bölgesine kadar tarandı. Şu an için hayati tehlike yok. sol göz çevresinde kanaması var. Orada küçük bir çatlak var. Önemli bir hayati tehlike gözükmüyor. Kafa travması olması sebebiyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Sabah gerekli tetkiklerin ardından göndereceğiz. Halil Umut Meler ile konuştuk. hasta mahremiyetine girdiği için aktaramayacağım.” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklamalar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişinin gözaltına alındığını açıklayarak: ” MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı gerçekleştiren Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca emniyet güçlerimiz gözetiminde hastanede tedavi görmektedir. Tedavi sonrası gözaltı işlemleri gerçekleştirilecektir. Hakemimize saldırıda bulunan K.Ç ve Ş.Y.Ş adlı şahıslae Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ile gözaltına alınmıştır.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Halil Umut Meler’e Destek Mesajı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırdığı hakem Halil Umut Meler’e bir destekte cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ” Bu akşam oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakası sonrasında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.