Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mourinho’dan Okan Buruk’a Olay Sözler !

Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü

Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Mourinho ezeli rakipleri Galatasaray’ın teknik direktörü okan Buruk hakkında, “Emin olduğum bir şey var ki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kart görmeden sahaya 4 metre girebiliyor. Ancak ben 1 metre bile kart görmeden giremiyorum. Galatasaraylı bir futbolcu başka bir oyuncunun suratına yumruk atıp kart görmeyebiliyor. İlk hafta bunu öğrendim.” dedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fransız ekibi Lille’i konuk edecek. Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MOURİNHO’NUN AÇIKLAMALARI

“Lille başkanının ne dediğini umursamıyorum, adını bile bilmiyorum. Meunier tecrübeli bir oyuncu söylediklerine saygı duyuyorum söylediklerine ama benim için ne söylediği önemli”

“ZOR AMA DENEYECEĞİZ”

“Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatının elemeler ile bir ilgisi yok. Ben her zaman ülke puanı yüksek ülkelerde çalıştım. Böyle ülkelerde direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılıyorsunuz. Bu durum aslında tüm Türk takımlarının Avrupa maçlarında aldığı sonuçların karşılığı. Bu sadece Fenerbahçe’nin sorunu değil. Mesela İtalya’da Roma 2 yılda 2 kez Avrupa finali oynadı, Inter 1 kez, atalanta 1 kez. Türkiye’de ikinci bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne kalması için 6 maç yapması gerekiyor, bu zor ama deneyeceği.”

OKAN BURUK AÇIKLAMASI

Emin olduğum bir şey var ki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kart görmeden sahaya 4 metre girebiliyor. ancak ben 1 metre bile kart görmeden giremiyorum. Şunu gördüm ki üst seviyeye karşı oynayan takımlar iyi mücadele ediyor. Çetin maçlar oluyor. Bu anlamda bu lig zorlu bir lig. Galatasaraylı bir futbolcu başka bir oyuncunun suratına yumruk atıp kart görmeyebiliyor. İlk haftada bunu öğrendim”