Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haaland Menajeri’nden Real Madrid Açıklaması !

Premier Ligi ekiplerinden Manchester

Premier Ligi ekiplerinden Manchester City forması giyen Norveç’li yıldız Erling Haaland ismi LaLiga ekiplerinden Real Madrid’in listesinde ilk sırada yer alıyor.

Bir dönem Borussia Dortmun forması giyen Norveç’li yıldızın ismi o dönemlerde olduğu gibi yinede Real Madrid ekibinin listesinde zirvede yerini korumaya devam ediyor.

Bugün gerçekleştirilen İtalya Futbol Menajer Birliği toplantısında, Norveç’li yıldız Haaland’ın menajeri Rafaela Pimenta’da yer alıyordu. Menajer Pimnta, yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haaland’ın menajeri Rafaela Pimanta’ya sorulan sorulardan birtanesi ise oyuncunun Real Madrid’e transfer olup olmayacağıydı. Bu sorunun üste Pimanta’nın cevabı, ” Bu soruyu Real Madrid’e sormalısınız.” açıklamasında bulundu.

Geçen sezon Borussia Dortmun’dan Manchester City’e transfer olan Norveç’li yıldız City transfer olduğu sezonda 3 kupa kazanmayı başırdı. Bu sezon Manchester City formasıyla bu sezon 18 maçta 17 kez fileleri havalandırmayı başardı ve takımına 4 asist sağladı.