Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güldür Güldür Show Ekibinin Kemel Kılıçtaroğlu Skeci Sosyal Medyada Gündem Oldu

Güldür Güldür ekibinin tarafından

Güldür Güldür ekibinin tarafından CHP lideri Kemal Kılıçtaroğlu ile seçim sürecinde yaşanan olayları elen skeci büyük ilgi gördü. Skeci izleyen ve skeci çok beğendiğini söyleyen Kemal Kılıçtaroğlu Güldür Güldür ekibini arayarak, “Halkın böyle mizahlara ihtiyacı var. Programı izlemeye geleceğim.” dedi.

Güldür Güldür ekibi tarafından 14 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan yeni skecinde CHP ile ilgili skeç yayınladı. Skeçte parti içindeki olaylar ele alınırken Kılıçtaroğlu’nu karakterini canlandıran Erdem  Yener‘in, “Parti lideriniz nerede?” diye soran karaktere “Buradayım be! Buradayım, buradayım” şeklinde cevap vermesi sonrasında akla gelen ilk kişi CHP lideri Kemal Kılıçtaroğlu oldu.

KILIÇTAROĞLU SKECİ İZLEYİP GÜLDÜR GÜLDÜR EKİBİNİ ARADI

Skeci izleyip Güldür Güldür ekibini arayan Kemal Kılıçtaroğlu, “Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu, çok değer veriyorduk. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum.” dedi.