Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gedson ve Sacha Boey Milli Takıma Gelecekmi? Montella Açıkladı!

A Milli Takım teknik

A Milli Takım teknik direktörü Montella Galler maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Vincenzo Montella, Milli takıma katılması gündeme gelen Gedson Fernandes ve Sacha Boey hakkında açıklamalarda bulundu.

Galler maçını kazanarak tarihe geçmek istediklerini belirten Montella,” Lider geldik, lider dönmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rakibimiz kendi evinde çok güçlü oynayan bir rakip, buna hazırlıklı geldik. Lider olarak tamamlamak istiyoruz. Tarihimize baktığınızda da grup aşamasını hiç lider tamamlayamadık, bunu ilk defa başarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes ve Sacha Boey

Montella’ya sorulan sorulardan birtanesi ise ”Sacha Boey ve Gedson Fernandes’i devşirme olarak milli takıma kazandırmak gibi bir düşünceniz varmı ?” sorusuna Montella’nın cevabı ” Sacha Boey hakkındaki haberi duymuştum ama Fernandes’i ilk defa sizden duyuyorum. Yanılmıyorsam Türk statüsüne geçmesi için 5 sene oynaması gerekiyor. Kalbi Türkiye ile atan futbolcuyu kucaklayarak karşılayacağız. Ben de yabancıyım ama kalbim Türkiye için atıyor.” ifadesini kullandı.

EURO 2024’e Grubun Lideri Olarak Gitmek İstiyoruz

” Grubun son maçı, o yüzden önem taşıyor. Buraya lider geldik, lider ayrılmak istiyoruz. Bir puan yeterli olmasına rağmen kesinlikle bunu düşünmüyoruz. Kazanmak için geldik. Kazanıp EURO 2024’e grubun lideri olarak gitmek istiyoruz.”

Cenk Özkacar: Takıma Yardım Etmek İçin Elimden Geleni Yapıyorum

”Çok uzak olduğum bir pozisyon değil, futbola başladığım günden bu yana müsabaka fark etmeksizin bana her zaman görev verilen pozisyonda en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncuyum. Bu nedenle takımımda da ara sıra sol bekte görev yapıyorum, burada da. Mevkimi yadırgadığım herhangi bir durum yok. Takıma yardım etmek için elimden geleni yapıyorum. Keyif aldığım yerdeyim.”dedi.