Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Garnacho’nun Gol Sevincine Arturo Vidal’dan Eleştiri !

Manchester United – Everton maçında Man.United forması giyen Alejandro Garnacho, Everton’a şapka çıkartılacak bir gol attı ve golden sonra yaptığı gol sevinci Cristiano Ronaldo’nun gol sevincinin birebir aynısıydı. Bunun üzerine Şili’li futbolcu Arturo Vidal, Garnacho’nun gol sevincini eleştirdi.

Manchester United - Everton

Geçtiğimiz günlerde Manchester United – Everton’a konuk oldu. Mücadelede Manchester United forması giyen genç yıldız Alejandro Garnacho’nun Everton’a attığı rövaşata golü sonrasında yaptığı gol sevinci, Şili’li futbolcu Arturo Vidal’ın tepkisini çekti ve Garnacho’nun gol sevincini Ronaldo’nun gol sevincine benzeterek eleştiren Vidal ” Tek kötü şey ya da anlamadığım şey, onun neden Ciristiano gibi kutlama yaptığı? Kendi ismini yaratması gerekiyor. O zaten harika bir oyuncu. Onun idolü olması güzel ama önce kendi adını duyurmalı.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün oynanan Manchester United – Everton maçında rövaşata golü atan Alejandro Garnaco‘nun gol sevincine Şili’li yıldız Arturo Vidal’den eleştiri geldi.

O Zaten Harika Bir Oyuncu

Vidal eleştirisinde ,” Tek kötü şey ya da anlamadığım şey, onun neden Cristiano gibi kutlama yaptığı? Kendi ismini yaratması gerekiyor. O zaten harika bir oyuncu. Onun idolü olması güzel ama önce kendi adını duyurmalı.” ifadelerini kullandı.

Manchester United’in genç yıldızı Alejandro Garnacho bu sezon Man.United foorması ile 17 maça çıktı ve bu mücadelelerde 2 gol kaydetti.