Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galler – Türkiye Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Şampiyonası 2024

UEFA Avrupa Şampiyonası 2024 Grup eleme mücadeleleri hız kesmeden devam ediyor. A Milli Takım geçtiğimiz günlerde Almanya ile oynadığı özel maçı kazandı ve Galler maçına mutlu gidiyor. Grupta liderliğini sürdürürken Galler maçındada galip gelip grubu lider bitirmek istiyor.

İşte Galler – Türkiye maçının tüm detayları..

Galler – Türkiye Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Galler – Türkiye mücadelesi 21 Kasım Salı günü Cardiff City Stadında oynanacak. Mücadele TSİ 22:45‘te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Milli Takımın Hedefi Grubu Lider Bitirmek

UEFA Avrupa Şampiyonasında D grubunda lider konumda olan A Milli takımımız Galler’ide yenip gruptan lider çıkmak istiyor. A Milli takım’ın Galler’den alacağı puan yada puanlarla, Hırvatistan – Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksızın grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek.

Grubun bir diğer favori ismi ise Hırvatistan ekibi. Hırvatlar 13 puanla ikinci sırada yer alıyor. Hırvat ekipleri ise Ermenistan Milli takımını konuk edecek.

Milli Takımın Aday Kadrosu

KALECİ:  Altey Bayındır, Ertaç Özbir, Mer Günok, Uğurcan Çakır,

DEFANS: Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Aldülkerim Bardakçı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz,

ORTA SAHA: Berat Özdemir, Berkan Kutlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan

FORVET: Abdülkadir Ömür, İrfan Can Kahveci, Yusuf Sarı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız, Bertuğ Yıldırım, Yusuf Yazıcı