Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GALATASARAY’DA LEMİNA HAMLESİ !

Trendyol Süper Ekipleri’nden Sarı

Trendyol Süper Ekipleri’nden Sarı Kırmızı’lı takımda devre arası transfer’leri hızla devam ediyor.Galatasaray ekibin listesinde zirvede bulunan Mario Lemina ve Matias Vecino’dan sıcak bir haber geldi.

Bu sezon Galatasaray’da forma şansı bulamayan Sergio Oliveira’nın takımdan ayrılması gündemlere geldi.

Devre arasında transfer yapacak olan Sarı Kırmız’lı ekip’de çalışmalar sürüyor.

Sarı Kırmızı ekibin Teknik Adam’ı Okan Buruk’un isteğine göre Galatasaray yönetimi çalışmalara başladı. Gidecek isimleri belirleyen Yönetim, gelecek olan isimlerinde üstünde çalışmalara devam ediyor.Galatasaray ekibinde gidecek olan isimlerden ilk başta Sergio Oliviera yer alıyor.

TRANSFER’DEKİ İKİ İSİM ?

VECINO ; Teknik Direktör Okan Buruğun istediği ama taraftar tepkisi ile vazgeçilen Vecıno.Lazio formasıyla son dönemde çok iyi bir performans sergileyen 32 yaşındaki orta saha, aynı zamanda Torreira’nın da vatandaşı. Galatasaray ekibi Vecıno için temasa gececk.

 

LEMİNA; Galatasaray ekibi’nin hedefindeki diğer oyuncu ise eski Galatasaray’lı Lemina.Teknik Direktör Okan Buruk oyuncuyu çok istediği belirtildi.Okan Hoca merkezde Torreira ile çok iyi anlaşacağını düşünüyor.Lemina bu sene Piremier Lig’de tüm maçlarda oynadı.