Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos Vincent Aboubakar İçin İlk 11’de Kararını Verdi !

Beşiktaş’ın Portekizli deneyimli teknik direktörü Fernando Santos, takımın Kamerunlu yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar’ı ilk 11’de düşünündüğü belirtildi.

Beşiktaş'ın Portekizli deneyimli teknik

Milli aradan önce Süper Lig’de üst üste 3 mağlubiyet alan Fernando Santos’lu Beşiktaş’ta, tüm gözler Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar’a çevrildi. Milli aradan çnce Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı takımda, Milli ara Vincent Aboubakar’a çok iyi geldi.

FERNANDO SANTOS SON KARARINI VERDİ

Beşiktaş’ın uzun zamandır kadrosunda istediği gibi süreyi alamayan Vincent Aboubakar, milli ara sırasında hem fiziksel hem de mental olarak toparlandı. Geçtiğimiz günlerde Karadağ ekibi Buducnoct ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika boyunca sahada kalan ve şık bir gol atan Aboubakar’ın form grafiği yükselişe geçti.

Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’un 4 Nisan Perşembegünü oynayacakları Başakşehir maçında, bu zorlu mücadele Vincent Aboubakar’a ilk 11’de forma vermenin hesaplarını yapmaya başladığı öne sürüldü. Santos, kaptan Cenk Tosun’un performansından yeterince memnun olmadığı için, Vincent Aboubakar’ı ilk 11’de sahaya sürmenin planlarını yaptığı vurgulandı.

Son zamanlarda Beşiktaş’ta sıkıntılı süreler geçiren Aboubakar, son olarak 3 Aralık’ta Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabera kaldıkları müsabakada ilk 11’de yer almıştı.