Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Tekke Alanyaspor’dan İstifamı Edecek?

Trendyol Süper Lig’de 13.haftada

Trendyol Süper Lig’de 13.haftada Alanyaspor, Galatasaray deplasmanına konuk oldu.Mücadeleyi Galatasaray 4-0’lık skorla kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi 4-0 kaybeden Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke açıklamalarında istifa sinyali yansıtıyordu.

Fatih Tekke’nin Açıklamaları

” Maalesef bugün olumlu cümlem yok. Galatasaray’ı tebrik ederim. Maçın skoru farklı olabilirdi. Gol de atabilirdik ama daha fazla da yiyebilirdik. Maç, tamamen Galatasaray’ın kontrolüne geçti.” dedi.

10 senedir teknik direktörlük yaptığını belirten Tekke, ” 9-10 yıldır bu işi yapmaya çalışıyorum. Şu ana kadar tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Geçen sene İstanbulspor ile kazandığımız şeylerin üzerine Alanya’ya geldik. Amacımız Alanyaspor’u olması gereken seviyeye getirmekti. Bunun için kendimce, ekibimizle izin yapmadan çalışıyorum. Amacım takımlarımı düzenli hale getirmek. Bugün beni en çok üzen şey düzensizlikti. Neticesinde tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Burası bir ilçe takımı ama büyük işler yapmış bir takım. Amacımız kulübü daha kötü hale getirmek değil. Nasibimiz böyle oldu. Bu düzensizliği neden düzeltmediğimle ilgili bir deperlendirme yapacağım, düşüneceğim.” ifadelerini kullandı.

Göreve geldiğimiz 25 Günde Daha İyi Olamadık

” Moralim çok iyi değil. Alanyaspor camiasından da özür dileriz. Pes etmek diye bir konum olmaz ama check edeceğim. Galatasaray’a burada yenilmek çok absürt bir durum değil ama aşırı düzensizlik beni üzdü. Göreve geldiğimiz 25 günde daha iyi olmadık. Kendim ve ekibimi başarısız değil çok başarısız bıluyorum. Bunu check edeceğim.” dedi.