Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN,”FAHİŞ KİRA ARTIŞI YAPANLARA AĞIR YAPTIRIMLAR UYGULAYACAĞIZ”

Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi’nde

Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız. Adil, dürüst, özenli ve makul şekilde hareket etmeyerek fırsatçılık peşinde koşanlara kesinlikle nefes aldırmayacağız.” dedi.

“DEPREM İÇİN 1 TRİLYON LİRA KAYNAK TAHSİS EDECEĞİZ”

Erdoğan yaptığı konuşmada, “11 ilimizde yaşayan 14 milyon insanımızı doğrudan etkileyen bu büyük felaketin yarlarını sarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Meclisimize sunduğumuz ek bütçe bütçede bölgeye 762 milyar lira ayırmıştık. 2024 yılında deprem için 1 trilyon lira kaynak tahsis edeceğiz. Toplamda 3 trilyon liralık bir kaynak kullanacağız.

Depremde yıkılan iş yeri ve ticarethanelerimizi tekrar yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi depremzedelerimizi sırf siyasi tercihlerinden dolayı onlara hakaret edenlerin insafına bırakmayacağız.” dedi.