Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erden Timur Ali Koç’a Cevap Verdi: ”Biz Hep Rahat Uyuyoruz”

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur, Süper Kupa müsabakasında Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesinden kısa bir süre sonra Süper Kupa maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden

Dev Süper Kupa Finali’nde Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşmak için Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Müsabaka başladıktan 1 dakika sonra Galatasaray forması giyen Mauro Icardi attığı  golle takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak bu golden sonra Fewnerbahçeli oyuncular santra yapmadan soyunma odasına giderek sahadan çekildiler.

Yaşanan bu olaydan sonra müsabakanın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları sahadan çekilen Fenerbahçeli oyuncuları bir müddet bekleyip geri gelmeyeceklerine emin olduktan sonra maçı 4. dakikada tatil etti.

Yaşanan bu olaylı maçından ardından Erden Timur önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur ilk sözlerine; ”Kimse böyle bir maç olmasını istemezdi herhalde. Maçın oynanması herkes için, Urfa’daki taraftarlar için iyi olurdu. Temel konu şu gerginliğin bitmesi. Gerginlik devam ederse daha farklı şeyler olmasından herkes endişe ediyor. Ne kadar şey anlatırsak anlatalım, sahada bitiyor her şey. Burada toplumdan taraflı tarafsız herkesin haksızlıkların olup olmadığı bilmesi için en önemli şey veriler. Ne haksızlık yapıldığına teker teker bakılması gerekiyor. Bunlar ortaya çıksın, biz diyoruz hi herkes bunların sonucunu baştan kabul etsin. Herkes gerçeği görsün ki, kafalardaki soru işaretleri bir an evvel kalksın.” dedi.

Erden Timur,” Şeffaflık böyle şeylere fayda eder. Gençenlerde hakem toplantısı sızmıştı. Önce Galatasaray’la ilgili kısım sızdı. Sonra TFF hepsini yayınladı ve görüldü. Bilgiyi gizleyerek herkesi manipüle edebiliriz. Bunu engellemek için çare şeffaflık olması.” sözlerini sarf etti.

TFF’NİN SEÇİM KARARI

Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur,” İnsanın rahat uyuması iç huzuruna bağlı, o yüzden hep rahat uyuyoruz. Çok fazla söyleyecek şey var. Şahsıma 20’ye kadar hakaret edildi. Hiçbir defa karşılık vermedim. Karşılık versem kendi tarafımdan çok daha olumlu şeyler alırım. Toplumun gerilmemesi için herkesin her şeyi görmesi lazım. Birçok defa TFF’ye istifaya davet ettik. Kulüpler Birliği imza toplamaya başlıyordu. Federasyon da buna karşı böyle bir açıklama yaptı. Kulüplerin gösterdiği tavır da amaç hasıl oldu. Hep doğru bir federasyon ve doğru kurallar olsun. 100’e yakın insandan oluşuyor bu listeler.” dedi.