Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad Aynı Foğrafta Yer Aldı !

8. Kez düzenlenen Arap

8. Kez düzenlenen Arap ve İslam dünyasının liderleri İsrail’in Gazze’ye uyguladığı vahşeti görüşmek için Suudi Arabistan’da buluştular. İslam Liderleri medyaya poz verirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad aynı foğraf karesinde yer aldılar.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8.Olağanüstü İslam Zirvesine katılmak için Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gitti. Suriye Devlet Başkanı Beşer Esad’da Zirveye katılmak için Riyad’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad yıllar sonra bir fotoğraf karesinde yer aldılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad’da, Kral Halid Uluslararası Havalimanı’nda Riyad Emiri Prens Faisal bin Bandar Al Saud ve Türkiye’nin Riyad Büyükelçisi Fatih Ulusoy karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile giden isimler ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

İsrail’in Gazze’ye Uyguladığı Vahşet Görüşülecek

Suudi Arabistan’daki Zirve bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı zirvede Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selam karşıladı. Liderler karşılama töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağ tarafında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, sol tarafında ise İran Cumhurbaşkanı İbrahim Risi vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yıllar sonra Suriye Devlet Başkanı Beşer Esad ile bir fıtoğrafta yer aldı.

Bugünki zirvede İsrail’in işgal ettiği Filistin toprakları ve Filistin halkına yönelik saldırılar ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı zirvede, İslam Alemi liderlerinin Filistin konusunda somut adımlar hakkında fikir teatisinde bulunacaklar.