Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’yi Bombardımana Tutan İsrail’e Ne Tepki Gösterdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik yoğun bombardıman hareketlerine tepki gösterdi. “İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalı” dedi.

İsrail gece boyunca Gazze Şeridini bombardımana tuttu. Gazze’de daha önce elektrik ve yakıt kesilmişti. Şimdi de gece boyunca yoğun bombardıman altında olan Gazze’de telefon ve internet kesildi. 2 milyondan fazla kişiden haber alınamıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, İsrail’in bombardıman hareketlerine tepki olarak, masum sivillerin hedef alındığını söyleyerek, “İsrail derhal bul cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır.” dedi.

“YAŞANAN İNSANİ KRİZİ DERİNLEŞTİRMİŞTİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırılarda yine kadınlar, çocuklar ve masum sivillerin hedef alındığını belirterek, “yaşanan insani krizi derinleştirmiştir.” dedi.

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır. Diyen Erdoğan, “Türk kardeşlerimi bugün, bu çağrımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail Zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımı şu şekilde;