Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN’DAN MİLLİ TAKIMA TEBRİK MESAJI !

Dün oynanan Avrupa Şampiyonası

Dün oynanan Avrupa Şampiyonası 2024 Grup maçlarında Türkiye ekibi Letonya Milli takımını konuk etti.Mücadeleyi Milli takımımız 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı ve Almanya 2024’e gitmeye hak kazandı.Maçın ardından Türkiye Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik mesajı yayımladı.

 

Cumhur Başkanı Erdoğan’ın Tebrik Mesajı:

‘2024 Futbol Şampiyonasına katılmaya hak kazanan A Milli Futbol takımımızı yürekten tebrik ediyor, turnavada millilerimize şimdiden  başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanı olan Osman Aşkın Bak stat çıkışında açıklamalarda bulundu. ”“Cumhurbaşkanımız soyunma odasında oyuncularımızı tebrik etti, maçı da takip etmiş. Konya’nın taraftarlarına teşekkür ediyoruz. Coşkuyla bizi desteklediler. Yolumuz açık olsun. Almanya’da görüşmek üzere diyorum. Almanya da bizim evimiz gibi, oradaki gurbetçi vatandaşlarımız güzel bir destekle beraber bu takımın iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. Hoca değişimi de olumlu yansıdı. Güzel sonuçlar aldı, hayırlı olsun diliyorum.”

Ve sözlerine şu şekilde devam etti.  ”Öncelikle bu güzel sonuç için milli takımımızı, bizim çocukları tebrik ediyoruz. Letonya’ya karşı şansımızı tuttu bu sefer. Net bir galibiyet elde ettik. Tebrik ediyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Geçen perşembe günü Hırvatistan ile oynadıkları oyunun devamını sağladılar. 1-0 sonrasında 4-0 kazanarak grubumuzda Almanya kapılarını aralamış olduk. Şu durumda çok büyük bir avantajla Almanya’ya gidiyoruz. Bu güzel sonuç için herkesi tebrik ediyoruz. Tabii ki bu hafta spor açısından bizim için keyifli bir süreç oldu. Dolasıyla bu akşam da, bu hafta da Avrupa Şampiyonası’na katılma sürecini tamamlamış olduk. Salı günü İtalya ile beraber Avrupa Şampiyonası’na EURO 2032’yi organizasyonuna ev sahipliğimiz ilan edildi. Bu güzel bir başarı. Türk sporunun geldiği noktayı gösteren önemli bir başarı. Cumhurbaşkanımız sporun içinden gelen bir insan olduğu için spora yaptığımız yatırımlar bizi avantajlı bir noktaya getirdi. Bu nedenle de gururluyuz. Takımımızla  gururluyuz, ülkemizle gururluyuz, gençlerimizle gururluyuz. Milletimize de bu sevinci yaşattığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.